Ben jij team zilver, goud of rosé?

Bij KARMA verkopen wij verschillende kleuren sieraden, namelijk 925 Sterling Silver, Sterling Silver met een 14K Gouden laagje en Sterling Silver met een Rosé laagje. Wij vinden alle kleuren even mooi en dragen ze met veel liefde! Maar we weten ook dat het moeilijk kan zijn om te kiezen. Je kunt natuurlijk ook alles door elkaar dragen maar welke kleur past eigenlijk echt bij je? In deze blog lees je hoe je erachter komt welke kleur het beste bij jou past!

 

Huid

Je hebt 2 verschillende ondertonen. Bij een warme ondertoon past goud en rose het beste en bij een koelere ondertoon zilver. Kijk naar de ondertoon van jouw eigen huid. Heb jij na een dagje zonnen een zongebruinde glow? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon. Kom je verbrand/rood thuis? Dan heeft jouw huid een koele ondertoon. Het klinkt misschien gek maar je kunt het ook zien aan je aderen. Bekijk ze eens van dichtbij. Zie je dat jouw aderen meer blauw zijn? Dan heb je een koele ondertoon. Zijn ze meer een groene kleur? Dan heb je een warme ondertoon. Als je het nog op een andere manier wil doen, kun je het testen met een zilver- en goud folie onder je gezicht. Past de zilverfolie beter? Dan heb je een koele ondertoon. Staat de goudfolie beter? Dan heb jij een warme ondertoon. Past het allebei bij jou? Dan heb je geluk want dan kun je zowel zilver en goud als rosé dragen!

Ogen & haar

De kleur van je ogen en je haar zijn ook een belangrijke factor voor de perfecte kleur sieraden voor jou. Welke kleur haar en ogen heb jij? Bij blauw/groene ogen en licht haar past Zilver het beste. Heb jij bruine ogen en donker haar? Dan rock jij goud en rose het beste!

Kledingkast

Mocht je er nog niet uitkomen? Kijk dan even in je kledingkast. Bestaat deze uit warme kleuren zoals oranje, geel, bruin en rood? Dan heb je (waarschijnlijk) een warme ondertoon en staan gouden en rose gouden sieraden jou goed. Heb je meer kleuren als groen, blauw, roze en paars? Ga dan voor zilver!

 

Maar natuurlijk is het aller belangrijkste dat jij je fijn voelt met welke kleur sieraden je draagt. Draag jij liever zilver met een warme ondertoon? Of goud met een koele ondertoon? Dan moet je dat zeker lekker doen!

 

We hopen dat je wat hebt aan onze tips. Welk team ben jij? Laat het ons weten!

 

Liefs, team KARMA