There is a earparty for everyone!

Voor diegene die ze nog niet voorbij hebben zien komen: Bij Karma Jewelry hebben we speciale earpartys samengesteld! Zodat je nooit meer hoeft te bedenken welke oorbelletjes het beste bij elkaar passen want dat hebben wij al voor je gedaan, hoe handig is dat?! We hebben een paar favoriete earparty’s die heel geliefd zijn onder onze klanten. Alle earparty’s zijn van 925 Sterling Silver en zijn beschikbaar in Goldplated, Roseplated en silver. We hebben over deze earparty’s een stukje geschreven waardoor jij ze (waarschijnlijk) ook heel graag wil hebben!

Op nummer 1 staat onze geliefde earparty ‘You Rock!’. Deze is samengesteld uit de ‘Plain Hinged Hoops Round Zirconia 13MM’ van € 19,95, de Plain Hinged Hoops 13MM’ van € 19,95 en een ‘Tiny Heart’ earstud van €9.95. De earparty kost €44,95 dus heeft ook nog een leuke korting! Combineer deze earparty met een stoere outfit en You Rock!

 

Op de 2e plaats staat de earparty Sunny Square. Dit is eigenlijk een hele clean earparty maar toch heel classy. De Sunny Square bestaat uit de Hoops Symbols Round Tube van

€ 14,95, Chain Zirconia Single Square € 14,95 en de plain hoops 10MM. De earparty kost maar €29,95 en is een echte party om elke dag te dragen!

Op de 3e plaats staat een echte ‘Plain Perfection’. Deze earparty bestaat uit de Chain Round tubes van €14,95, de Zirconia earstud van 2MM van €9,95 en de Karma Symbols Tubes Mini van €9,95. Deze set is in totaal ook €29,95. Deze earparty is een favoriet omdat het draagbaar is met iedere style en voor jong en oud.

We zijn elke week bezig met de beste combinaties voor jullie te maken. Elke week krijgen wij nieuwe super leuke sieraden binnen dus kunnen wij de mooiste setjes maken. Hou de pagina ‘Earparty’s’ in de gaten!

 

Liefs, team KARMA