THERE IS A LITTLE RING PARTY GOING ON! | WRITTEN BY SHANNON

 

This week speaking:

SHANNON VAN WILLIGEN
1994 | THE NETHERLANDS
BLOG- & WEBSHOP OWNER, CONTENT CREATOR

https://shannblogt.nl/

Als er één sieraden merk is wat ik leuk vind dan is dat KARMA Jewelry. Toen ik nog zilveren sieraden droeg was dit al the place to be voor mij op het gebied van sieraden. Maar nu ik overgestapt ben naar goud vind ik het nog steeds een erg leuk merk. Kort geleden ben ik er weer heel erg goed geslaagd. Ik heb namelijk 6 hele mooie ringen gescoord. Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Kijk je mee?

OVER KARMA JEWELRY
Karma Jewelry is een Nederlands merk dat inmiddels alweer 10 jaar bestaat! WOW, mijlpaal! Het merk is gevestigd in Zwolle en heeft wel meer dan 1200 dealers in Europa die het merk verkopen. Hoe tof is dat? Het bedrijf zit vol passie en focust zich altijd op de laatste trends op het gebied van sieraden. Aan de hand van deze trends ontwerpen ze hun eigen modellen. Dit gaat allemaal heel rap want je vind bij Karma Jewelry wekelijks een nieuwe collectie. Bij Karma Jewelry krijg je kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat is wat we allemaal willen toch? Ik ben helemaal verkocht!

Wat ik zelf erg mooi vind aan het merk KARMA Jewelry is het minimalistische wat je in heel veel sieraden terug ziet. Omdat ik zelf graag minimalistische sieraden draag is dit echt the place to be voor mij. Ik heb er in totaal 6 prachtige ringen gevonden die ook nog eens erg leuk bij elkaar passen. Je kunt ze daardoor erg leuk stapelen. I love it! Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling silver en zijn gold plated.

RING CHAIN (GOLDPLATED)| € 19,95
Dit ringetje met schakels is klein maar fijn. Een perfect ringetje om te combineren met andere ringetjes. Het ringetje heeft iets stoers maar kun je ook chique dragen als je daar het perfecte ringetje bij combineert. Guess what? I did it. Ik heb een hele leuke combinatie gevonden die zowel chique als stoer is.

RING 4 ZIRCONIA (GOLDPLATED) | € 19,95
Look at this! In verhouding met de vorige is dit ringetje juist weer heel chique. Super leuke combinatie die 2! Althans, je moet er van houden maar ik vind het erg leuk.

RING DOTS TUBE (GOLDPLATED) | € 19,95
Dit ringetje is heel speels door de verschillende vormen. Verder is hij vrij subtiel en erg makkelijk te combineren met andere ringen. Dit model heb ik zelf nog nergens eerder gezien dus vind hem ook wel een beetje uniek! Heel erg leuk.

RING COIN (GOLDPLATED) | € 19,95
Dit is echt een bijzonder ringetje met een soort 3D-effect. De ringen met muntje die ik zelf al kende zijn gewoon glad met een printje. Dit ringetje is echt even een tikkeltje anders dan de basic ringen met muntje. Het muntje heeft een opstaand randje en het figuurtje in het muntje ligt als het ware op het muntje maar is iets lager dan het opstaande randje waardoor je een 3D-effect krijgt. Zo dit is even lastig uit te leggen zeg! Maar ik vind het in ieder geval een heel bijzonder exemplaar. Love it!

RING DOTS DISC (GOLDPLATED) | € 19,95
Deze bolletjes ring vind ik ook echt een leukerd! Het ringetje is volledig voorzien van bolletjes en heeft een klein muntje als extra detail. Het muntje past goed bij het geheel en maakt in mijn ogen de ring af. Ook dit ringetje vind ik weer fantastisch!

RING DOTTY DISC (GOLDPLATED) | € 19,95
Dit ringetje geeft mij echt summer vibes. Het muntje met bolletjes lijkt op een zonnetje en dat vind ik erg leuk! Ik ben namelijk een absolute zonaanbidder. Dit ringetje is verder vrij simpel maar wel echt voor mij gemaakt. Helemaal blij mee. Dit ringetje staat overigens nog niet in de webshop maar komt online zodra de nieuwe website van KARMA Jewelry live gaat. Dus stay tuned!

OH YES! Ik ben helemaal in de wolken. Ik ben zo blij met mijn nieuwe ringen van KARMA Jewelry. Nu ben ik benieuwd: Dragen jullie graag ringen? En zijn jullie team zilver of team goud? Laat het weten in de reacties hier beneden. Ik ben heel benieuwd en ik vind het daarnaast ook erg leuk om iets van jullie te horen.

Liefs, Shannon